První pekárnu jsem si pořídila v roce 2005 v podstatě ze zvědavosti.
Můj první chléb, tak jako asi všech tehdá, byl ušatý.
No, ale potom už se začalo dařit a nyní téměř denně peču chléb a pokud nejsem líná tak bagety, rohlíky, housky....
Chléb se dá upéct v nekonečném množství kombinací...
Může se lišit použitou moukou (celozrnný, několikazrnný, bílý...),
přísadami které se do chlebu přimíchají (chilli papričky, česnek, cibule, sýr, pórek, kerblík, bylinky, koření, podmáslí, jogurt, sýr....).
Cena chlebu se pohybuje dle použitých ingrediencí:
obyčejný bílý chléb (z hladké mouky) vyjde levněji nežli domáci Šumava. která se peče ze 4 druhů mouky (speciální mouky jsou dražší).
Také obyčejný bílý chléb, ale třeba s parmazanem a jogurtem, vyjde také dráž.
Velikost chlebu je cca 0,5- 1,4 kg, dle požadavku.
Fotografie jsou jen ukázkou z mnoha.