[3]Romik pro mgroaqZWxMavIPyuzVloženo 13.07.2013 09:09Ahoj.
Ano s kazdou cistou cokoladou je problem s řezáním. Jsou dvě věci na pomoc:
nahřát nůž a krájet nahřátým nožem, pod kterým se poleva roztéká,
anebo do rozpuštěné čokolády přidat 2-3 lžíce smetany na cca 150 g čokolády, konzistence zůstane, ale nebude tak křehká.
[2]HuxbsDJBxIiUDWAVloženo 28.05.2013 23:58.... tak, tak, co člověk, to jinfd ne1zor, jine1 představa, jinfd požadavek, a zavděčit se všem prostě nelze.A stanovit přesnou hacinri co publikovat, a co je už předliš, je asi nemyslitelne9, vždycky se najdou hlasy pro i proti.Nejlepšedm krite9riem je čas a reakce čtene1řů...Je1 všem fotografům i jejich objektům focened blahopřeju, ne1pad se soutěžed se mi ledbed, zase trochu jinak zpestřed tyto bezva stre1nky.T.
[1]mgroaqZWxMavIPyuzVloženo 28.05.2013 05:30ahoj, to ja jsem zas na zdobeni:)vyrobila jsem si sloabnu, podle ktere jsem pak velmi naredenou cokoladou udelala "podkres", pak jsem sloabnu sundala a docokoladovala to poradne do ostrych kontur.pouzila jsem uplne tu obycejnou cokoladu polevovou, jak se prodava v pytlikach a ohriva se v sacku v teple vode.obavam se ze s tim praskanim po nakrojeni bude problem k kazdkou "cistou" cokoladou, ktera bude mit krupavou konzistenci. nekrupaci by musela byt asi nejak smichana s tukem nebo jiny druh polevy. zkusenost s tim zatim nemam:)