Navigace: Dorty od Romika > Kontakt

Kontakt

Romana Rusnaková

+420 736 539 397

dortyromik@seznam.cz

 

Okrouhlo 21

254 01 Praha- západ

 

GPS:

49°55'10.830"N

14°27'1.566"E

 

 

mapa_zdálky.jpg
mapa_detail.jpg

 

 

 

* Jméno:Email:
Text:
Ochrana proti SPAMu:Napište do políčka výsledek:
 
 Emailová adresa nebude zveřejněna. HTML kód není akceptován, odkazy nejsou aktivní!
[3]Romik pro mgroaqZWxMavIPyuzVloženo 13.07.2013 09:09
Ahoj.
Ano s kazdou cistou cokoladou je problem s řezáním. Jsou dvě věci na pomoc:
nahřát nůž a krájet nahřátým nožem, pod kterým se poleva roztéká,
anebo do rozpuštěné čokolády přidat 2-3 lžíce smetany na cca 150 g čokolády, konzistence zůstane, ale nebude tak křehká.
[2]HuxbsDJBxIiUDWAVloženo 28.05.2013 23:58
.... tak, tak, co člověk, to jinfd ne1zor, jine1 představa, jinfd požadavek, a zavděčit se všem prostě nelze.A stanovit přesnou hacinri co publikovat, a co je už předliš, je asi nemyslitelne9, vždycky se najdou hlasy pro i proti.Nejlepšedm krite9riem je čas a reakce čtene1řů...Je1 všem fotografům i jejich objektům focened blahopřeju, ne1pad se soutěžed se mi ledbed, zase trochu jinak zpestřed tyto bezva stre1nky.T.
[1]mgroaqZWxMavIPyuzVloženo 28.05.2013 05:30
ahoj, to ja jsem zas na zdobeni:)vyrobila jsem si sloabnu, podle ktere jsem pak velmi naredenou cokoladou udelala "podkres", pak jsem sloabnu sundala a docokoladovala to poradne do ostrych kontur.pouzila jsem uplne tu obycejnou cokoladu polevovou, jak se prodava v pytlikach a ohriva se v sacku v teple vode.obavam se ze s tim praskanim po nakrojeni bude problem k kazdkou "cistou" cokoladou, ktera bude mit krupavou konzistenci. nekrupaci by musela byt asi nejak smichana s tukem nebo jiny druh polevy. zkusenost s tim zatim nemam:)
© dortyromik.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma